Politika upravljanja okolišem

LEDO Podgorica je dio 50 godina duge tradicije proizvodnje i prometa smrznute hrane. Obogaćujući svoj asortiman Ledo i Frikom proizvodima, LEDO Podgorica se može pohvaliti epitetom najvećeg distributera smrznute hrane i sladoleda u Crnoj Gori.

Originalan kvalitet naših proizvoda smo izgradili primjenom vrhunskih umijeća i dugogodišnjih iskustava naših zaposlenih, te primjerenim njegovanjem kulture kvaliteta. Tokom 50 godina postojanja LEDO imena razvijena je široka paleta kvalitetnih smrznutih proizvoda, što je od velikog značaja za naše potrošače kao i za nastup na tržištu.

Širok asortiman Ledo i Frikom proizvoda – sladoled, smrznuto voće i povrće, smrznuta riba, tijesta, gotova jela i meso kontinuirano se nadopunjuju novim inovativnim proizvodima koji odgovaraju visokim zahtjevima naših potrošača. Prepoznatljiv, uvijek omiljen i vrlo popularan, Ledo osvaja svojom izvrsnom ponudom različitih proizvoda, vrhunskom kvalitetom i modernim izgledom.

Preuzmi
Politika upravljanja okolisem i energetskom ucinkovitoscu PDF

VIŠE O nama

Ledo danas

Profil Leda

Politika prodaje

Politika prodaje

Distribucija

Distribucija

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionisati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!