Integrirani sustavi upravljanja

Ledo kontrolira svaku sirovinu i postupak u proizvodnom procesu, kako bi ispunio sva očekivanja svojih potrošača. Kvaliteta proizvoda i poslovnih procesa te stalno unapređivanje poslovnih praksi Ledov je kontinuiran i strateški cilj. Za sustavni pristup upravljanju, standardizaciji i poboljšanju poslovnih procesa uspostavljen je korporativni odjel za upravljanje kvalitetom.

Integrirani sustav upravljanja certificiran je prema zahtjevima međunarodne norme upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008 i usklađen s HACCP sustavom od 1999.godine, a 2010.godine u portfelj svojih dosadašnjih potvrda visokog standarda kvalitete dodali smo dva međunarodno priznata prestižna certifikata trgovačkih lanaca: IFS - International Food Standard i BRC - British Retail Consortium Standard.

Usklađenost s EU normama

Ledo d.d. je kategoriziran kao poslovni subjekt prve kategorije i odobren kao izvozni objekt za trgovinu na tržištu Europske Unije pod Veterinarskim brojem 11. Svojim aktivnostima i rezultatima na području sustava upravljanja, Ledo kontinuirano dokazuje svoju sposobnost udovoljavanja zahtjevima hrvatskog, regionalnog i EU tržišta uspostavom učinkovitijeg poslovanja.

U svojem poslovanju Ledo velik trud ulaže u zaštitu okoliša i poštivanje svih akata Zakona o zaštiti okoliša Republike Hrvatske. Ledo d.d. ima uspostavljen sustav upravljanja okolišem kao i organizacijske jedinice koje su u njegovom sastavu: Irida d.o.o. u Daruvaru, Ledo d.o.o. u Čitluku, Frikom A.d. u Beogradu i Ledo kft u Mađarskoj. Odgovorno ponašanje prema okolišu provodi se primjenom načela održivog razvoja i čistije proizvodnje.

Cjelovit pristup zaštiti okoliša

Zaštita okoliša podrazumijeva cjelovito rješenje za sve organizacijske jedinice, a uključuje korištenje najboljih izvora energije i sirovina, gospodarenje otpadom kao i stalno sprječavanje negativnog utjecaja na okoliš, kako same proizvodnje tako i proizvoda i usluga organizacije.

Ledo d.d. je u sklopu Agrokor koncerna d.d. postao član Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj - HP PSOR. U narednom razdoblju, jedan od zadataka bit će i rad na uvođenju, održavanju i poboljšavanju integriranih sustava upravljanja prema zahtjevima međunarodnih normi.

VIŠE O nama

Ledo danas

Profil Leda

Distribucija

Distribucija

Ugostiteljstvo

Ugostiteljstvo

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionisati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!