Panirani riblji štapići od fileta ribe

Kuhajte s ovim proizvodom

Riblji štapići napravljeni su od 100% fileta aljaške kolje. Nakon što ih filetiramo i oblikujemo, štapiće paniramo u hrskavim hlebnim mrvicama s dodatkom začina za zlatno-žutu boju. Ovi hrskavi štapići bogati su proteinima, a osim toga izvor su vitamina B12 i Omega-3 masnih kiselina. Jednostavna i brza priprema u pećnici, tavi ili fritezi, ove štapiće čini idealnim obrokom za cijelu porodicu!  

Priprema

U tavi: Sadržaj pakovanja stavite u neprijanjajuću tavu (promjera 28 cm) s 3 kašike vode bez dodavanja masnoće. Kuvajte na srednje jakoj vatri cca. 10 minuta, često miješajte./ U mikrotalasnoj pećnici: Stavite sadržaj pakovanja u posudu za mikrotalasnu pećnicu, poklopite i zagrijte na cca. 750 W za cca. 10 minuta. Nakon što je isteklo pola vremena kuvanja dobro promiješajte. Priprema u mikrotalasnoj može varirati zavisno od uređaja.

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionisati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!