Crveni Bodečnjak

Kuhajte s ovim proizvodom

Ledo Crveni Bodečnjak dostupan je tokom cijele godine zbog svoje nježne i mekane teksture je vrlo ukusan i sočan obrok. Namijenjen je pravim znalcima i poznavaocima morske ribe, koji znaju cijeniti njeno prefinjeno bijelo meso.

Crveni Bodečnjak je jedan od najcjenjenijih pripadnika oborite ribe koja živi na velikim dubinama uz morsko dno. Ledo Crveni Bodečnjak dostupan je tokom cijele godineč, te je zbog svoje nježne i mekane teksture vrlo ukusan i sočan obrok. Dolazi iz divljeg ulova i bogat je bjelančevinama i omega 3 masnim kiselinama. Namijenjen je pravim znalcima i poznavateljima morske ribe  koji znaju cijeniti njegovo prefinjeno bijelo meso. 

Priprema

Prije pripreme proizvod je potrebno odmrznuti. Nakon odmrzavanja začinite solju i biberom. Ribu možete pripremiti kao brudet ili krepku čorbu, na roštilju, u pećnici s krompirima te prženu na tavi.

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionisati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!