Jagoda

Kuhajte s ovim proizvodom

Da li ste znali da je jagoda u doba Rimljana i Grka bila simbol boginje ljubavi Venere zbog svog oblika i boje? Oduvijek poznata kao neodoljiva i sočna voćka koja sadrži izrazito malo kalorija, što je čini odličnim voćem za sve one koji žele održati svoju liniju vitkom, a da uživaju u slatkom voću.

Frikom jagoda dostupna je tokom cijele godine i olakšava svim kuvaricama muke pri odabiru voća za osvježavajuće lagane dezerte. Obogatite sladoledni kup, šlag krem ili voćnu salatu jagodama i uživajte u njihovom neodoljivom ukusu. Jagode su odlične za pripremu džemova, štrudli, pita, rolata i bogatih torti, kao i osvježavajućih napitaka u kombinaciji s mlijekom ili jogurtom, poput frapea i smoothia. 

Priprema

Na sobnoj temperaturi proizvod odmrzavati 2–2.5 sata. Za brzo odmrzavanje u mikrotalasnoj pećnici potrebno je 5–6 min. Nakon odmrzavanja, upotrebiti kao sviježe voće.

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionisati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!