Povratak u osamdesete

  • 19.06.2018.

Djetinjstvo onih koji su odrastali osamdesetih godina obeležili su poznati sladoledi, koji su postali prave legende: Leni, Tiger, Cmok, Sneško, Čoko Moko, Rum koktel i Šarenko. 

Punih 40 godina ovi sladoledi osvajaju naša srca, bude uspomene i donose trenutke kojih se rado sećamo.

Uz neizmernu pomoć Braće Burazera,  vaši omiljeni sladoledi dobili su retro pakovanja. Dizajnom koji su kreirali Braća Burazeri, oživeli smo najdraže likove poput Lenija, Šarenka, Šneška i ostalih koji su na omotima sladoleda obeležili duh osamdesetih.

Novim dizajnom pod nazivom "generacija ’80", vratili smo se u detinjstvo i bezbrižna vremena  i grafikom prizvali  duh  starih, dobrih vremena,  kao nov početak i uvertiru za radost, uspomene, ljubav i uživanje. Tradicionalni Frikom sladoledi su savršen način i sjajna prilika da najmlađima približimo vreme koje nisu okusili, a šta Braća Burazeri imaju da kažu o dizajnu i zadatku koji su imali možete da pročitate u nastavku:

Obojica smo generacija osamdesetih ('80 i '83.) i tog perioda se sećamo kroz fotografije i priče o nekim lepim i spokojnim vremenima. Baš takva su i bila originalna pakovanja sladoleda za čiji smo redizajn angažovani. Uopšte taj period dizajna i estetike osamdesetih, koji se oslanja na pređašnje sedamdesete i šezdesete globalno, nas je uvek inspirisao i na tom jeziku smo uz grafite i street art negde formirali grafički izraz i stil po kojem smo prepoznati. Dobiti zadatak da unapredimo trenutni dizajn ambalaže tako što ćemo da redizajniramo original, odnosno osavremenimo jedan klasik, je bila velika čast i izazov jer smo morali da istovremeno pogodimo i generacije naših roditelja, naše generacije, ali i neke nove, koje za ova pakovanja možda nisu ni znali. Nadamo se da ćete svi uživati u ovim sladoledima i njihovoj novoj ambalaži onoliko koliko smo i mi radeći na njima.

 

Frikom je samo za vas, radi potpunog užitka, kreirao i multipak sa 6 tradicionalnih sladoleda: Šarenko, Rum Koktel, Cmok, Čoko Moko, Leni i Sneško.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionisati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!