Nove rolnice za trenutke sa porodicom i prijateljima

  • 12.11.2021.

Planirali ste druženje s porodicom uz dobar filim ili društvenu igru? Prijatelji vam dolaze u posjetu i u potrazi ste za savršenom užinom koja će upotpuniti trenutke opuštanja i zabave?  Ne tražite dalje, jer tu su nove Frikom rolnice različitih kombinacija, koji će vašu kuhinju pretvoriti u mjesto savršenih ukusa i neodoljivih mirisa!

Novi Frikom proizvodi od kvasnog lisnatog tijesta idealan su izbor za vas i vaše goste. Bilo da ste ljubitelj kombinacije topljenog sira i kulena ili ste fan kombinacije topljenog sira i dimljene pečenice, užitak je zagarantovan.

Tajna se krije u neodoljivom hrskavom tijestu i bogatoj mješavini izabranih sastojaka koji će ovu užinu učiniti neizostavnim partnerom svakog druženja. Jednostavnom i brzom pripremom, za samo 20 minuta, ove rolnice su jednom rječju – savršene!

Naši novi proizvodi izmamiće vam osmeh, a trenutke sa porodicom i prijateljima pretvoriti u nezboravne doživljaje. Ukusi kojima nećete odoljeti!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionisati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!